Кърти чисти и извозва

професионални къртачни услуги

Къртенето на бетон камък, тухла, стоманобетон, замазка, мазилка и др. е познато с една определяща фраза, Кърти Чисти Извозва. Нашата фирма се придържа към къртачните стандарти и предлага най лесно запомнящата се фраза под формата на уеб сайт Кърти Чисти Извозва.ком

Ние от karti-chisti-izvozva.com сме професионална фирма за къртачни услуги в София. Качеството и коректността са основни принципи, които ние поставяме на първо място в своята работа. Нашият екип се състои от високо квалифициран персонал с подходящи къртачни умения за бързо и безопасно къртене на бетон, къртене на стени, къртене на баня, къртене на кухня, къртене на комин, къртене на подпрозорец, събаряне на сгради, пробиване на дупки, почистване на отпадъци и извозване до лицензирано сметище. Къртачните, пробивните и металорежещи машини, с които работим са от серията за професионална употреба на марката Бош. На множество обекти за къртене сме се доказали с тази утвърдена марка. И поради тази причина сме се захващали не веднъж да къртим най-здравият бетон и камък .

Ако имате нужда  от услугата кърти чисти извозва в София, доверете се на нашия професионален екип! Ние ще се погрижим всичко да върви според плановете Ви. Правим безплатни огледи и консултации. За повече информация можете да ни се обадите на посоченият телефон 0876 34 50 94, да ни пишете на e-mail: оffice@karti-chisti-izvozva.com.

Професионализъм и Коректност
Дългогодишен опит и професионализъм с разнообразни къртачни проекти.

7 дни в седмицата
Нашият екип от профеисоналисти е на ваше разположение 7 дни в седмицата! Бързо, Лесно, Ефективно!

Цени Елиминиращи Конуренцията
Предлагаме НАЙ-ДОБРИТЕ цени, отговарящи на отлично качество на извършваните къртачни услуги!!!

ТОП ЦЕНА
Обадете се на телефон 0876 34 50 94
и ще получите безплатен оглед