Къртачни Услуги в София – Кърти Чисти Извозва

Ние сме професионална фирма за къртачни услуги в София и предлагаме качествени кърти чисти извозва услуги на най-добри цени. Извършваме всички видове къртачни услуги – къртене на бетон, къртене на стени, къртене на кухня, къртене на баня, къртене на комин, къртене на подпрозорец и т.н. на топ цени. Разполагаме с професионална къртачна техника, както и със собствен транспорт за извозване на строителни отпадъци за София и региона. Нашите квалифицирани специалисти спазват всички изисквания за безопасност на труда по време на работа. Преди демонтаж на стени и прегради, нашите експерти извършат проверки на всички съоръжения, за да бъде свършена работата правилно и безопасно.

УСЛУГАТА "КЪРТИ В СОФИЯ"

Извършваме широк набор от къртачни услуги. Предлагаме услугата кърти в София и областта. За пакетни услуги предлагаме отстъпки!

Къртене на бетон

Услугата къртене на бетон се среща в разнообразни форми, главно се къртят плочи, фундаменти, греди, колони, стени, бетонни настилки и други.

Къртене на стени

Услугата къртене на стени се налага най често на застарели помещения, промишлени сгради и други.

Къртене на кухня

Работата по къртене на кухня включва изнасяне на старото оборудване и шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и настилки, къртене на стени или ниши и други.

Къртене на баня

При услугата къртене на баня най-често се налага къртене на фаянс и теракот, прокопаване на канали за подмяна на канализация и други. Не се колебайте, обадете се на бригадата за бързо реагиране на karti-chisti-izvozva.com!

Къртене на комин

Услугата къртене на комин е по-нестандартна къртачна услуга и е препоръчително да бъде направен оглед от специалист преди да предприемете подобно действие.

Къртене на подпрозорец

Къртене на подпрозорец или къртене на подпрозоречно пространство най-често се налага при поставяне на нова дограма ако предишната дървена не позволява директната й замяна с PVC вариант.