Къртене на баня в София

Една от най-честите ни заявки е за къртене на баня в София. Това е така, защото банята е сред най-често ремонтираните помещения във всеки дом. Без значение дали става дума за лека козметична промяна или за цялостен ремонт на банята, в повечето случаи има нужда от къртене – къртене на плочки, къртене на мазилка, къртене на замазка, къртене на фаянс, къртене на мивки, къртене на тоалетни чинии или къртене на вани. Но да се кърти баня не е лесна задача. За целта Ви е нужен екип от професионалисти в услугата кърти, чисти и извозва, които имат необходимия опит, познания и качествена техника за къртене. Ние от karti-chisti-izvozva.com сме фирма с дългогодишен опит в къртачните услуги. Предлагаме комплексно къртене на баня в София и региона, което включва всички важни етапи за качествено и безопасно извършване на ремонта. Извършваме предварителен безплатен оглед на обекта, за да се информираме относно специфичните детайли на помещението – тръби, водопроводна инсталация и  ел. инсталация. Нашият професионален екип има богат опит в услугата къртене на баня. Работим със собствени инструменти и техника на водещи производители, така че да можем спокойно да гарантираме на клиента бързо и качествено къртене.

Можете да ни се доверите при смяната на всякакъв вид компоненти в банята – демонтиране/монтиране на мивка, сифон или тоалетна. Не се колебайте да се обърнете към нас ако имате нужда от услугата къртене на баня. Гарантираме Ви най-ниски цени за изпълнение на услугата, но не и за сметка на качеството.

Цени за къртене на баня в София

Нашите цени за къртене на баня в София са гарантирано сред най-ниските в бранша. При комбиниране на услугата къртене на баня с друга наша услуга като чистене и/или извозване получавате допълнителна отстъпка в цената.