Къртене на комин в София

Къртене на комин в София е още една услуга от серията кърти чисти извозва услуги, които предлагаме. Услугата къртене на комин е по-нестандартна къртачна услуга, но и тя като всички къртачни услуги изисква опитен екип.

Ние от karti-chisti-izvozva.com имаме дългогодишен опит в областта на услугите свързани с къртене на бетонни и тухлени комини, така че не се колебайте да се възползвате от нашите умения и бързина. Предлагаме експертна оценка от наш специалист и професионално извършена кърти чисти извозва услуга. Доверявайки се на нас и нашите къртачни услуги правите крачка към добре свършена работа и своето спокойствие, че сте оставили работата в правилни ръце.
Ние ще извършим къртене на комин на преференциални цени, ще изкъртим, съберем, изчистим и извозим всички строителни боклуци до регламентираните за целта сметища.

Цени за къртене на комин в София

Нашите цени за къртене на комин в София са гарантирано сред най-ниските в бранша. При комбиниране на услугата къртене на комин с друга наша услуга като чистене и/или извозване получавате допълнителна отстъпка в цената.