Къртене на кухня в София

Услугата къртене на кухня в София е едно от най-честите повиквания за нашия екип, така че можете спокойно и Вие да ни поверите тази задача. Ние имаме богат опит с услугата къртене, чистене и извозване на всякакви строителни материали и отпадъци не само в София, а и в региона. Работим прецизно и сме много внимателни, когато става дума за къртене на кухня, държим на качествените услуги и спазване на поставените срокове.

Работата по къртене на кухня включва изнасяне на цялото оборудване и шкафове, къртене на мивка, къртене на плочки и настилки, къртене на стени. И тъй като такива отпадъци не се изхвърлят в общинските контейнери, то ние ще извозим строителните отпадъци до законно сметище.

Ние можем да Ви дадем най-подходящите за вашия бюджет цени и промоционални пакетни услуги, така че не се колебайте да се свържете с нас.

Цени за къртене на кухня в София

Нашите цени за къртене на кухня в София са гарантирано сред най-ниските в бранша. При комбиниране на услугата къртене на кухня с друга наша услуга като чистене и/или извозване получавате допълнителна отстъпка в цената.