Почистване на строителни отпадъци в София - ТОП цени

Винаги след приключване на строително ремонтни дейности се натрупват големи количества строителни отпадъци. Услугата почистване на строителни отпадъци след ремонт или къртене е част от комплексната услуга кърти чисти извозва и включва почистване на замърсените от строителни отпадъци и прах обекти.

Ние от karti-chisti-izvozva.com предлагаме професионално почистване на строителни отпадъци в София, като първо извършваме безплатен оглед на обекта, след което Ви определяме крайната цена, която ще заплатите след приключване на нашата работа. Гарантираме ТОП цени за почистване на строителни отпадъци. Можете да се възползвате от нашите услуги на територията на град София и региона.

Професионални почистване на мазета и тавани в София

Освен услугата почистване на строителни отпадъци, ние предлагаме също и професионално почистване на мазета и тавани, почистване на дворове, пролетно почистване. Ако желаете бързо и лесно да се освободите от ненужните мебели, уреди и вещи, то Вие сте на правилното място. Нашият екип е на разположение да изнесе и извози до лицензирано сметище всичко ненужно във Вашия гараж, двор или мазе. Ние сме лицензирана фирма за извозване, притежаваме собствен транспорт, както и добре обучени служители.